Dwaalspoor

Suzanne Vermeer

prijs: € 10.99

192 pagina's, Paperback

ISBN: 9789400514126


Levertijd: 2-3 werkdagen

Tijdens een vakantie in het Zwarte Woud komt zakenman Vincent Mulder om het leven bij het mountainbiken. In eerste instantie wordt het afgedaan als een tragisch ongeval, maar als vlak bij de plek des onheils een dode vrouw wordt gevonden met verwondingen die lijken op die van Vincent, begint de politie te twijfelen. Helemaal als een getuige beweert dat hij zijn vrouw Silvia op die plek heeft gezien. Terwijl boze tongen beweren dat Silvia baat heeft bij Vincents dood, blijft ze bij hoog en bij laag volhouden dat ze onschuldig is.
Om erachter te komen wat er met Vincent is gebeurd, roept Silvia de hulp in van juriste Lauren Martens. Samen gaan ze op onderzoek uit.Wanneer haar man om het leven komt tijdens de zomervakantie, denk de politie aan een tragisch ongeval. Maar Sylvia weet dat dat niet waar is...
Tijdens een vakantie in het Zwarte Woud komt zakenman Vincent Mulder om het leven bij het mountainbiken. In eerste instantie wordt het afgedaan als een tragisch ongeval, maar als vlak bij de plek des onheils een dode vrouw wordt gevonden met verwondingen die lijken op die van Vincent, begint de politie te twijfelen. Helemaal als een getuige beweert dat hij zijn vrouw Sylvia op die plek heeft gezien. Terwijl boze tongen beweren dat Sylvia baat heeft bij Vincents dood, blijft ze bij hoog en bij laag volhouden dat ze onschuldig is.
Om erachter te komen wat er met Vincent is gebeurd, roept Silvia de hulp in van juriste Lauren Martens. Samen keren ze terug naar de plek des onheils.
TitelDwaalspoor
Auteur(s)Suzanne Vermeer
ISBN9789400514126
Afmetingen215x140x17 mm
Aantal pagina's192
Uitgever
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 10.99
BindwijzePaperback
Gewicht269 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!